Bereikbaar

Brinkie is gelegen in het district Saramacca op het Mahoproject, tussen Uitkijk/Hambrug en Kampong Baroe.  In dit gebied wordt voornamelijk aan landbouw gedaan, met name bananen- en cassaveteelt, maar ook levert het gebied veel groenten en citrus. De hoofdstad van Saramacca, Groningen, ligt op ongeveer 15 minuten rijden en het centrum van Paramaribo op ongeveer 30 minuten.

Landerij Brinkie
Mahostraat 47, Mahoproject, Saramacca, Suriname
Telefoon: 0326433 of 088250

Route:

Vanuit Paramaribo: Commissaris Weytingweg uitrijden tot rotonde bij Jarrikaba, linksaf de Mr.Chandieshawweg op tot Uitkijk/Creola, de brug over de Saramaccarivier over en vervolgens ongeveer 7 km de Saramaccaweg afrijden tot de eerste zijstraat links, de Mahostraat. Zo’n 2 km naar binnen is Brinkie gelegen op perceel nr.47.

Vanuit Groningen: de weg naar Misgunst langs de Saramaccarivier nemen. De weg gaat over in Saramaccaweg. Deze weg ongeveer 15 km volgen. Na het dorp Kampong Baroe volgen een paar zijwegen aan de rechterkant. Aan de Mahostraat, net voor een Hindoestaanse tempel, is Brinkie gelegen. Zo’n 2 km naar binnen rijden tot perceel nr.47.

Wilt u een keer langskomen? U bent van harte welkom. Brinkie kent geen vaste openingstijden, dus even bellen om een afspraak te maken op telefoonnummer 0326433 of 8825061.

Google maps geeft onze straatnamen niet goed weer, maar de routeplanner werkt prima.